Despre mine

Sunt în primul rând om; cu puncte slabe și puncte tari, cu visuri și obiective, cu aspirații în domenii diverse care n-au legătură unul cu cealalt. La nivelul istoricului profesional, am evoluat de la tranzactionalul inginerului de rețea și al managerului de proiecte la transformaționalul implicat de managementul de programe și al schimbării culturii organizaționale în mediul corporate; dar pe tema aceasta las linkedin-ul să vorbească.

Mi-aș fi dorit să aflu despre coaching mult mai devreme; când am aflat și am început să-l înțeleg, am știut imediat că vreau un coach și că vreau să fiu coach – de la a fi coach profesionist la a integra coaching-ul în abordarea mea ca leader. Printr-o potrivire frumoasă de împrejurări, am ajuns să cunosc câțiva dintre cei mai buni coachi profesioniști din România, care m-au îndrumat și mă susțin în continuare pe drumul acesta. Am început tot atunci cursurile ICA Balkans, cea mai avansată și completă școală de coaching din România.

Vroiam (și lucrez cu) un coach pentru a-mi facilita propria performanță; fiindcă orice coach profesionist este susținut la rândul său de alt coach, pe teme și proiecte specifice.

Sunt coach pentru că simt că facilitarea performanței celor care și-o doresc este parte a chemării mele, a scopului meu în viață.

Antrenez executivi, leaderi, antreprenori, sportivi și pe oricine simte dorința arzătoare de a își atinge potențialul.

Tu ce faci pentru a-ți atinge potențialul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.